top of page

Dit zijn WIJ

Wij zijn Primavera, Francisco en Melodie Snelder. Wij zijn familie (broer en zussen), ouders van jonge kinderen en samen eigenaar van KINOP Kinderopvang.

IMG_0181.JPG

Ons kinderdagverblijf is een weerspiegeling van wie wij zijn. Spontaan, gastvrij en professioneel. Een mooie mix van onze Nederlandse en Chileense roots. 

Opvang zoals wij die voor onze eigen kinderen wensen. Dat nemen wij letterlijk.

Liefde, aandacht en geborgenheid voor je kind. Ook wanneer jij er niet bent. 

"Met mijn man en drie kinderen wonen wij met plezier in Nijmegen Noord. Ik ben een echt familiemens en hou van koken (maar nog meer van het opeten ;-)). Als werkende moeder ken ik de uitdaging van alle ballen hoog houden. Ouders zoveel mogelijk ontlasten vind ik dan ook erg belangrijk."

Primavera Rassa-Snelder

"Ik ben moeder van drie jongens en werk al 15 jaar in de kinderopvang. Van pedagogisch medewerker tot directeur, ik heb bijna alles wel gezien. Met mijn ervaring als professional en als moeder kan ik elke dag weer inzetten om ouders en pedagogisch medewerkers te ondersteunen."

 

Melodie Snelder

"Ik ben vader en ondernemer. Wat ik belangrijk vind voor de ontwikkeling van mijn kinderen, kan ik binnen ons kinderdagverblijf, ook meegeven aan andere ouders en kinderen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk samen met mijn familie mag doen." 

Francisco Snelder

bottom of page