top of page
IMG-20211004-WA0015.jpg
OPEN

Na 2 jaar dromen en maandenlang verbouwen is het vandaag eindelijk zo ver: we zijn open! Super dankbaar voor alle hulp van familie met de laatste loodjes. It took a village to realise this dream.

Melodie ontbreekt op de foto omdat ze werkzaam was op onze andere locatie. 
20210817_104150_capture.jpg
Dankbaar
 
We zijn dankbaar voor de vele aanmeldingen die we ontvangen. Echt mooi om te zien dat onze visie zoveel (aanstaande) ouders aanspreekt. Alle positieve reacties maken ons trots. Het is heel bijzonder om te zien hoe onze droom stap voor stap werkelijkheid wordt. We hebben hiervoor veel obstakels moeten overwinnen (en nog steeds) maar dit maakt het allemaal de moeite waard!
20210821_110226.jpg
20210821_105753.jpg
Tuin
 

Aan de achterzijde en zijkant waar huizen komen is een betonschutting geplaatst. Deze schutting zorgt voor privacy en beperkt geluidsoverlast.

Nieuwe openingsdatum

Wegens een vertraagde levering moeten wij de opening helaas een maand uitstellen. De eerste opvang dag wordt 4 oktober. Ouders die in september zouden starten zijn hierover geïnformeerd.

Er zal ook nog een officiële feestelijke, opening komen. Datum en meer informatie hierover volgt nog.
Blank 2000 x 2000 (1).jpg
Baby 0 - 1 jaar

Een eigen baby oase waar we het ritme volgen van het kind. Op de babygroep werken alleen ervaren leidsters en/of zelf ook kinderen hebben.  


Alles is binnen handbereik wat vele rust geeft op de groep. 

Blank 2000 x 2000.jpg
Verticale groep 1-4 jaar

Op de groep komt een grote huishoek met meerdere huisjes. Een grote kast met tunnel zal de ruimte in tweeën splitsen. De baan op de vloer zal uitnodigingen tot spelen, bouwen en ontdekken.

Deze groep heeft een eigen speel-, slaapkamer, keuken en tuin.

BSO

De hele bovenverdieping is BSO ruimte. Er is een grote activiteitenkeuken, een chill hoek met podium, een grote bouwhoek en huishoek.

Een fijne plek waar kinderen met elkaar kunnen spelen maar er ook ruimte is om zich even terug te trekken.

 

We starten met een klein groepje met een vaste leidsters.  

Blank 2000 x 2000 (2).jpg

Inrichting 2.0

20210615_111240.jpg
Tussenstand
  • Asbest gesaneerd

  • Sloopwerk

  • Heel veel keuzes gemaakt. Denk aan elektra, tegelwerk, vloeren, kozijnen, keukens, etc etc. 

IMG_20210603_165109_408.jpg
Aanpassing inrichting

Na een brainstormsessie hebben we besloten om een andere weg in te slaan met de inrichting. We schetsen zijn prachtig maar te Scandinavisch voor ons latino's ;-).

 

De locatie moet er natuurlijk mooi en stylisch uitzien maar vooral een uitdagende speel- en ontwikkelingsplek voor de kinderen zijn. Onze ideeën worden nu verder uitgewerkt en binnenkort delen we de nieuwe schetsen.     

Van moodboard naar inrichting

De eerste schetstekeningen van de inrichting geven een impressie van de sfeer en indeling van de groepsruimten.

Op basis van onze input worden de ruimtes verder ingericht. 

moodboard1.jpg
Moodboard

De moodboard geeft een impressie van de kleuren en styling van de groepsruimten. Momenteel wordt de styling per groep verder uitgewerkt.

0001_edited.jpg
Plattegrond

Dit is in hoofdlijnen de indeling van de locatie. Opvang zal starten in het huis (roze deel) en aanbouw (witte deel). Aan de achterzijde bevindt zich een ruime tuin bestemd als speelgebied voor de kinderen.       

KINOP GRIFTDIJK

It takes a village to raise a child, maar ook om onze locatie te realiseren. 

 

Yes! Het papierwerk (lees vergunningen e.d.) zijn geregeld. Binnenkort starten we met de grote make-over. Het huis wordt van binnen helemaal verbouwd, de tuin wordt opnieuw aangelegd en de ruimtes worden ingericht door een interieurontwerpster.

Op social media kun je ons en het proces volgen.

815A4797_edited.jpg
RESERVEER JE PLEKJE

Wil je alvast een plekje reserveren? Dan kan dat door onderstaande formulier vrijblijvend in te vullen. Wij nemen dan contact met je op en maken een netto berekening van de opvangkosten. 

 

Voor de start van de opvang vindt er altijd een intakegesprek plaats en worden er (gratis) wenmomenten ingepland. Zo leren wij jouw kind al een beetje kennen voordat hij/zij start. 

IMG_2260.jpeg
VACATURE

Vind jij het leuk om met kinderen te werken?

Wij zijn voor onze nieuwe locatie op zoek naar pedagogisch medewerkers die ons team komen versterken. Stuur ons een e-mail met je cv, vertel ons waarom je bij ons wilt werken en wat je voorkeuren zijn (welke groep/werkdagen/contracturen).

 

Vanzelfsprekend voldoe je aan alle wettelijke eisen om als pedagogisch medewerker aan de slag te mogen.

bottom of page