top of page

Onze 

        visie

"It takes a village to raise a child."

Waar vroeger een kind werd opgevoed door een heel dorp en steun werd ervaren van zussen, moeders en tantes, is de behoefte aan steun tegenwoordig niet minder groot. Dit Afrikaanse gezegde geeft onze visie, een mix tussen onze Nederlandse en Zuid-Amerikaanse roots, mooi weer. Opgroeien, groot worden, leren en ontwikkelen gebeurt niet alleen thuis. Naast familie en vrienden speelt de kinderopvang een prachtige rol aan het leven van ouders en kinderen. 

Onze Zuid-Amerikaanse gastvrijheid voel je binnen onze opvang. We zijn opgegroeid in een groot gezin dat zich kenmerkt door warmte, aandacht en gezelligheid. Voor ons hoort elk kind erbij en moet iedereen zich welkom en vertrouwd voelen.

Wij bieden opvang zoals wij die wensen voor onze eigen kinderen. Dit betekent dat de opvang, naast een warm nest, ook professioneel is. De veiligheid, gezondheid en hygiëne van de kinderen staat voorop. Met een team van gepassioneerde pedagogisch medewerkers blijven wij ons ontwikkelen om het beste uit onszelf te halen en opvang van hoge kwaliteit te bieden. Want ieder ouder wil het beste voor zijn kind. Wij ook.

Openingstijden

          

Reguliere openingstijden 
07:00-18:00 uur

Bij opvang vóór 7:30 wordt het regulier tarief voor de hele dag in rekening gebracht. 

Tarief 2024       

Tarief Dagopvang

  • € 10,48 regulier tarief 

  • € 10,01 kortingstarief 

 

Minimale afname van 2 dagen. Prijs is inclusief eten, drinken en luiers. Exclusief flesvoeding. Wij bieden alleen hele dagen opvang.

Wij hebben slechts 25 kindplaatsen voor kinderen van 0-4 jaar. Een kindplaats kan maar door één kind ingevuld worden. Daarom werken wij alleen met een 52 weken contract. Kortingstarief is van toepassing wanneer er jaarlijks minimaal 4 weken vakantie wordt afgenomen en er vanaf 7:30u gebruik gemaakt wordt van de opvang.

 

Tarief BSO

  • € 9,88 per uur bij 40 schoolweken + 8 vakantieweken

  • € 8,68 per uur bij 40 schoolweken + 12 vakantieweken


Uurtarief is inclusief eten, drinken, activiteiten en uitstapjes.

Aanmelden mogelijk vanaf 2 jaar en 9 maanden (inschrijf leeftijd basisschool). Bevestiging kindplaats 3 maanden voor startdatum.

Wij bieden opvang tot de leeftijd van 10 jaar. 

Voeding 

Wij vinden gezonde voeding belangrijk. Daarom kiezen we ervoor een aantal producten niet te geven. Denk aan smeerkaas en leverworst.

 

Er wordt op het kinderdagverblijf geen varkensvlees gegeten en halal producten gebruikt om geen onderscheid te maken tussen kinderen.

 

Ook variëren wij met voeding zodat kinderen kennis maken met andere smaken (ei, soep, popcorn, bulgur, pannenkoeken etc.) en eten we zoveel mogelijk seizoen groenten en fruit.

 

Snoep, chips en chocolade wordt niet aan kinderen tot 4 jaar (mee) gegeven. Ook niet als traktatie.

 

Voor de BSO kan een koekje, limonade etc. maar met mate.

 

 

 

bottom of page